Welkom bij DBL Lochem

Welkom op de webstek van biljartvereniging DBL uit Lochem. DBL is opgericht als driebandenclub, maar tegenwoordig worden ook de andere diciplines in onze vereniging beoefend. We zijn aangesloten bij de KNBB en naast verschillende teams die uitkomen in het district Berkel & Slinge, hebben we ook 2 divisieteams.
Onze thuiswedstrijden spelen we in de biljartzaal van Grand Café Pinot, waar we de beschikking hebben over 2 matchtafels en 4 tafels van 2.30 x 1.15.

zondag 13 april 2008

DBL Holland Mineraal alleen op kop

DBL Holland Mineraal heeft in het afgelopen weekeinde goede zaken gedaan zonder zelf te spelen. Zij kreeg een helpende hand van Vobru uit Hoogeveen die 2 concurrenten, BC Arnhem en ’t Vossenhol uit Daarlerveen, op 4-4 wist te houden. Door het puntverlies neemt DBL alleen de leiding aan kop met 1 punt voorsprong op het ’t Vossenhol en 3 op BC Arnhem.

In het dubbelprogramma aanstaande weekeinde kan DBL het kampioenschap opeisen. Zaterdag 19 april speelt zij om 13.30 uur thuis tegen BC Arnhem en zondag 20 april 13.30 uur volgt, wederom thuis, Rembrandt uit Arnhem. Bijkomend voordeel is dat het ’t Vossenhol vrijdagavond in Friesland speelt. Bij een eventuele nederlaag van hen kan DBL zaterdag reeds kampioen worden.

1 opmerking:

Guido Voskamp zei

Goed bezig, jongens. Succes zaterdag!